vineri, 27 februarie 2009

Basescu a murit ?!?

" Preşedintele României reprezintă statul român"


O intrebare care nu se naste din ura pe care o nutresc fata de personaj, pentru ca nu doresc ca asa ceva sa i se intample la propriu, fizic. Politic totusi, visez la ziua aceea. dar nu vreau sa vorbesc depre noroc sau intamplari paranormale Dar ma uit la situatia din Italia, care desi exploatata excesiv de presa, e destul de ingrijoratoare. Nu ne place sa fim facuti violatori, hoti sau sa sa ne gandim ca o tara cu care avem relatii economice foarte bune, care face parte din marea familie europeana, se gandeste sa adopte legi care sa castreze cetatenii romani. SA CASTREZE !!! Sunt profund jignit si revoltat. Ma simt batjocorit de-a dreptul. Mai batjocorit decat m-am simtit atunci cand Putin il lua la misto live la televizor pe Basescu in problema gazului. Legat de problema italiei cu romanii, e clar: si ei sunt tot un fel de romani. Rezolvati-va fratilor cu instrumentele unui stat de drept, cu legi si autoritati puternice problemele. Nu recurgeti la metode fasciste, nu va plangeti ca niste curve de marimea falusurilor amantilor, nu vine nimeni sa va ia tara. E a voastra. Nu jucati rolul virginei cand voi ati exportat MAFIA si mi-ati facut-o mai apoi cunoscuta in filmele americane sub denumirea de COSA NOSTRA. (voi sau "NASUL" lui Franicis Ford Coppola dar va dau totusi voua, italienilor, credit in problema MAFIEI). Nu discut prea mult despre problema asta pentru ca in principiu pentru mine are o rezolvare simpla. Fiecare cu felia lui, dar jucam dupa niste reguli. Asa ca Italia sa-si faca ordine, sa pedepseasca banditii, dar asa cum si-i pedepseste pe ai ei.
Sunt nervos ca al nostru Presedinte e mort in problema internationala. E pe nicaieri. E exact in punctul in care a prezis acum vreo cativa ani, Crin Antonescu ca o sa fie. In izolare. Nu il mai cheama nimeni, nu il mai viziteaza nimeni. Si de ceva vreme s-a observat ca nu il mai asculta nimeni, iar ocazional pe la televizor unii il mai batjocoresc. Doar unii mai neimportanti. Premieri. Oricum avea el o problema cu ei,premierii, ce conteaza ca sunt premieri ai unor tari ca Rusia si se numesc Vladimir Putin. Sunt aproape ca un Calin. Mai chei si au cunostinte serioase de judo.
Si cum si-ar putea face el griji din cauza asta cand el stie doar sa rupa zilnic usile CSM si sa le spuna cate si mai cate viseaza el noaptea. Aloooooo!!! Dictatorasu' lu' tata: murim de foame azi maine cu visurile tale implinite la carma tari, visuri care s-au materializat prin priceperea spiridusului tau sef intr-o instituite dnumita Guvern. Ne omoara si ne jefuiesc astia zilnic pe strada. La noi in tara, in Italia si Ungaria. Si cred ca o sa se apuce si prin SPANIA, FRANTA, GERMANIA, MAREA BRITANIE. Stii?!!? Astea sunt tari. Cu reprezentantii lor ar trebui sa stai tu la sprit, nu cu GIGI. Nu iti place cu ei ca nu au cadane sa te maimutaresti pe langa ele, nu apreciaza ca atunci cand te imbeti urlii dupa ospatarita si barman "tiganca imputita" si "gaozarule". Nu prea esti in largul tau, nu!?! Te considera cam nebun. Nici nu te prea mai baga in seama nu!?!? Bai, pai eu zic sa cauti sa inveti sa te joci si cu ei. Ca altfel ma castreaza astia BAH cand ma duc si eu linistit sa vad Capela Sixtina. Tin sa specific ca nu e crasma, ca stiu ca nu prea faci diferenta intre locuri publice. Crasme- biserici- e tot aia. Revenind, vezi totusi poate faci cumva sa iti abtii behaiala licheleasca si poate ii ceri prietenia Angelei Merkel. Sau poate renunti la taria pentru o zi si bei un ceai cu Gordon Brown. Poate o sa-ti poti strecura si niscaiva ROM marinaresc in el si atunci var fi chiar placut. Sau poate il convingi pe Zappatero sa te lase sa te tavalesti asa cum faceai la Constanta pe langa dansatoarea exotica, cu un taur in arena. Sau cine stie sarbatoresti cu chiu cu vai o victorie a Milan-ului cu KAKA si Berlusconi. Or gasi aia un pahar de vin, o replica a GoldenBlitz- ului si o masina sa o conduci in stare de euforie... euforie datorata victoriei echipei. Vezi draq nu s-a prabusit vreun pod peste Sena sa il vizitezi zi de zi cum faceai la Maracineni, dar de data asta cu Sarkozy. Sa nu faci glume nepotrivite in caz ca nu recunosti personajele si sa-i furi telefonul Carlei Brunni. Ca-i nevasta-sa. Si se supara mah. E om de onoare. El a luat-o pe Nuti a lui de nevasta. Tu ne-ai facut-o ministra sa ne duca pe toti la bai.
Totusi poate o sa vorbesti si altceva decat nimicuri care nu ne ajuta. Sau mai aranjeaza o rapire de ziaristi in care sa apari tu drept principalul salvator. Asa ne mai imbunatatim relatiile si cu Orientul, ca "acolo e banii" vorba canteretilor alora care te consiliau prin noptile fierbinti de vara. Si poate ne mai fu...i si un plans. Ca ne e asa de dor !!!

2 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Poate ii dai idei. Hihi! :)

Anonim spunea...

Base?!!?? Ohhh...Baseeee!!!!??? unde esti???? unde te ascunzi????!!! Romania trezeste-te!!! Poate a fost la frizer si nu i-a iesit "coafura" si acum sta sa-i mai creasca parul...cheliosul....:) ca pana la urma asa e in tara asta: nicaieri, in nici o situatie, nimeni nu-si asuma responsabilitatea...cand e usor ne afisam toti si ne batem cu pumnul in piept iar cand ne lovim de probleme ne ascundem ca poate poate or face altii...aia care sunt nevoiti, sunt constransi...Stii cum e..daca ridici problema ca sa iei initiativa, solutionarea ei se intoarce tot la tine..si atunci: de ce sa nu fi plecat putin...ca deh...nu e treaba ta...