vineri, 27 martie 2009

Ura, ura, ura ..... Bah eu ura o am in suflet

De doua zile nu mai inteleg nimic. Puiu Popovici arestat. Oligarhul lui Basescu. Unii zic ca Basescu i-a facut traznaia. Altii spun ca nu el, ci adversarii lui. Nu ma intereseaza. Ma intereseaza ca el si imperiul lui se clatina. "Piticul de gradina" s-a facut de minunea lumii intrand intr-o emisiune de televiziune incercand sa ne spuna cat de ne-complexat este. A iesit sifonat, demonstrandu-si complexele facandu-se de ras. Asa cum spunea un prieten, a doua seara nu a mai sunat pentru ca nu mai avea telefon. I-l luase Basescu.
Tiranu' viseaza o combinare a alegerilor europarlamentare si Prezidentiale. A dracu' tara de prosti si zgarciogi suntem. Bine ca turismul ecumenic si-a luat banu' cat a putut, dar Presedintele Romaniei il alegem la promotie una+una gratis. Cati bani s-ar economisi? Eventual dk s-ar vota in aceasi sectie cu aceasi comisie si poate pe aceleasi buletine. Si un cacat de tara ce am fi sa ne zgarcim sa ne alegem presedinte.
Doar ca Popeye, va aparea iara si o va da pe aici si pe dincolo, ca se sacrifica el si sa facem alegeri deodata pentru binele poporului. Il urasc pe asta din tot sufletu' !!!

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

????

Vlad Florea spunea...

@lilick
Da??

Lilick Auftakt spunea...

Aparea doar un titlu si atat. Acum am vazut si postarea. :)