miercuri, 1 aprilie 2009

Nu-s nebun, astia-s antrenati

Ma uit la Vorbe Grele si ma ingretosez. Sunt invitati Madalin si Prigoana. Si un campion la sah. El nu prea conteaza, pentru ca invitat de Ciutacu sa ia cuvantul, i-a trebuit un minut sa se porneasca. Tiganu' e super simpatic si cu idei fixe ca de obicei. "Ca de copii sa nu te iei" si de-ale lui, dar e simpatic. Dar eu am treaba cu lingau de Prigoana. Ba a dracu' schiop, cat nu era parlamentar urla ca din gura de sarpe. Mi-l aduc aminte la o emisiune la B1 Tv cum avea tupeu sa ii explice lui Relu Fenechiu cum a lasat Ceausescu tara fara datorii si liberalii au ingropat-o, si cum ar trebui sa fie parlamentarii si cate ar mai face el daca ar avea puterea unui parlamentar. Si apare acuma si se chinuie sa spele banii progeniturii Tiranului astfel incat sa-i iasa de un milion de euro si mai mult dupa ce facea circ pe la toate emisiunile apare acum si-i spune lui Ciutacu: " Nu noi suntem la putere, voi sunteti, PRESA!"
Pai ma jegosule: cand iti faceai campanie explicai tu cum esti de bogat si cum e la mintea cocosului ca tie nu iti va folosi postul de parlamentar in nici un fel, ca tu de fapt vrei sa fi reprezentatul poporului, sa le aperi interesele, ca asta iti doresti si singurul mod prin care ai putere sa o faci ar fi sa devi locatar in Casa Poporului. Pai si apari acuma si imi zici ca nu acolo e puterea? Ca puterea o are presa? Pai daca puterea o are presa, de ce dracu' nu te-ai dus la Facultatea de Jurnalism, in loc de alegerile Parlamentare. Sau mai usor, de ce nu ai pus-o pe tuta aia a ta, de te tot desparti pe la televizor de ea, Bahmuteanca.
Ba si inca ceva: parca au spalatorie de creiere la PDL. Nu ma asteptam la Prigoana. Nu ca il stimam foarte mult sau ca ma interesa de el. Ma dar parea hotarat si independent finaciar. Ce draq i-or fi facut astia nu stiu. In orice caz a mai umplut un rand pe lista mea de lingai.

Un comentariu:

nini spunea...

Fi atent subiect tare ca tu vad ca scrii pe temele astea...:))
Perchezitionarea/arestare lu' Becali inca de la 7 dimineata e la comanda lu' Basescu ca nici o televiune sa nu dea de fracsu' cu ce a facut aseara la Antena3. Si ori o sa dureze 2-3 zile, ori mai inventeaza ceva de genul numai sa nu fie loc de altceva. Pariu?!?!